Pristupnica za SDSS

Pristupnica ZA SDSS
Osnovana Gradska organizacija SDSS-a Opatija

ImageU Opatiji je osnovana 72-a organizacija naše stranke – Gradska organizacija Samostalne demokratske srpske stranke Opatija. Za predsjednika ogranka jednoglasno je izabran Mile Basarić a potpredsjednica je Milena Janković – Radić.

Kolegicama i kolegama iz najmlađe organizacije u širokoj porodici naše stranke čestitali su član Glavnog odbora i predsjednik Regionalne organizacije SDSS-a Zagrebačke županije Slobodan Platiša, a pozdravli su ih i Milorad Repija potpredsjednik GO SDSS Zagreb-Istok, Milan Eraković predsjednik GO Rijeka, te kolege iz Gradske organizacije SDSS-a Vrbovsko – Dušan Roknić i Vlado Mamula.

Glavni cilj novoosnovane organizacije je što kvalitetnija priprema za predstojeće lokalne izbora na gradskom i županijskom nivou. U Opatiji što onih koji su se javno izjasnili što onih koji to nisu – živi oko 1 000 pripadnika srpske nacionalne manjine.

ImageOsim Mile Basarića i kolegice Milene Janković Radić članovi izvršnog odbora su i : Nevenka Mrkalj – Jurić, Borka Štrbac, Biljana Opačić, Zoran Budisavljević i Zoran Momčilović.  

GO SDSS Opatija je treća organizacija u Primorsko-Goranskoj županiji uz Rijeku i Vrbovsko. Kako su sada ispunjene pretpostavke za osnivanje Regionalne organizacije SDSS-a izražena je spremnost da se decembru konstituira regionalna organizacija. 
Formiranjem organizacije na županijskom nivou naša stranka bi prvi će prvi put  izaći na lokalne izbore u  cijeloj Primorsko-goranskoj županiji gdje živi preko 15 hiljada naših sunarodnjaka.

 

 

                                                                                                                                  

 

 
« Prethodna   Sljedeća »